چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲(کلیک کنید)
چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با بهره گیری از همکاری دانشگاه ها، سازمان ها، مراکز و مؤسسات علمی و تحقیقاتی کشور با هدف آگاهی و دستیابی به جدیدترین دستاوردها و یافته های علمی و پژوهشی مهندسی و علوم صنایع غذایی و نیز انتشار یافته های نو در این زمینه در تاریخ 12 و 13 اردیبهشت 1402 در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد. در این راستا کمیته علمی این کنگره از تمامی استادان، محققان، دانشجویان، صنعتگران و فعالان حوزه صنایع غذایی جهت حضور فعال در این رویداد مهم و همچنین ارسال مقالات و تحقیقات ارزشمند خود که حاوی آخرین نتایج تحقیقات علمی در یکی از محورهای کنگره یا سایر زمینه های مرتبط است صمیمانه دعوت به عمل می آورد.
کانال تلگرام کنگره :
اطلاعات بیشتر
۰۹۰۲۱۵۹۶۹۴۶